http://recantodastintas.com.br/23-cat/dating_21.html Vi har vært hobbykokker i Italias beste mat- og vinregion, Piemonte, i 14 år

Gunvor S. & Joar

http://lamaisonducoworking.fr/?obodochnayakiwka=rencontre-femmes-%D0%93%C2%A0-douala&e46=ab De 10 første årene på vår vingård http://rolotipo.com.br/?kafr=pedir-em-namoro-surpreendente&60c=5b CASCINA COLLINA, og de siste 4 på B&B-hotellet bezpłatny portal randkowy opinie VILLA BELLA PIEMONTE i Nizza Monferrato. 

Det flotte med å lage mat i Italia er tilgangen til de gode råvarene, og i det hele tatt det italienske kjøkkenet. Det bugner av kjøtt, fisk, frukt og grønnsaker både i butikker og på de lokale markedene. Italienerne bruker masse tid, og legger mye lidenskap i matlagingen og selve måltidet. Her holder de mat tradisjonene i hevd.

Vårt utvalg av oppskrifter er ikke bare på italiensk mat. Vi leter og finner stadig nye spennende oppskrifter som må prøves ut. Opp i gjennom årene har det blitt noen erfaringer, og vi håper vår blogg kan være til glede og inspirasjon for andre.

Buon appetito tutti!

Alle retter som testes ut på eget kjøkken, blir dokumentert med egne foto. Vi krediterer opphavet til oppskrifter vi låner, med mindre vi ikke har gjort vesentlige endringer.

Close