http://bartonyina.es/?cirkach=sexo-gay-guapos&ef7=ea Andebryst med en herlig kombo med bacon, pinjekjerner og salat. Og så er det attpåtil lavkarbo!

Porsjoner: 4
Kilde: Velsmakende lavkarbo, Gyldendal

http://teamvolleycazzago.com/?nikaragya=lagosanto-incontri-hot&cac=cd INGREDIENSER

2 andebryst
2 ss olivenolje + ekstra til pensling
250 g spinatblader (eller en blandet salat)
100 g pinjekjerner
3 hvitløkfedd skåret i tynne skiver
200 g baconterninger

 

Keruguya RØDVINSDRESSING

4 ss extra virgin olivenolje
2 ts rødvinseddik
havsalt
kvernet pepper

 

rencontre femmes morlaix TILBEHØR

3 pærer, delt i 4 båter

SLIK GJØR DU

Pensle en stekepanne med olivenolje, og legg andebrystene i med skinnsiden ned. Dryss litt salt på kjøttsiden. La andebrystene steke forsiktig på svak varme i 20-30 minutter slik at fettet siver ut, du må helle fra fettet fra tid til annen opp i en ildfast bolle. Ta deg tid – skinnet blir gradvis sprøtt og gyllent, og fettlaget under vil smelte nesten helt bort.

Lag i mellomtiden dressingen. Ha olje, eddik, salt og pepper opp i en bolle og visp sammen med en gaffel eller liten visp.

Snu andebrystene og stek dem på sterk varme for å brune kjøttsiden – kjøttet skal fortsatt være rosa inni. Ta kjøttet ut av pannen og la det hvile i 5 minutter hvis det skal serveres varmt, 20 minutter hvis det skal serveres kaldt. Skjær andebrystene i skiver på tvers – sørg for at hver skive får litt deilig svor.

Stek pærene i samme panne som andebrystet.

Ha spinaten i en bolle, hell i eddikdressingen, og vend forsiktig. Fordel bladene på 4 tallerkener.

Skyll og tørk stekepannen, og varm den opp igjen. Ha i 2 ss olivenolje og deretter pinjekjerner. Rist pinjekjernene under omrøring over svak varme i om lag 1 minutt til de er gylne over det hele. Pass på – de blir lett brente. Hell dem over på en tallerken for å avkjøles. Ha hvitløkskivene opp i pannen og stek dem forsiktig til de er sprø og gyllenbrune. Hell dem på tallerkenen sammen med pinjekjernene.

Ha i baconterningene og stek dem forsiktig til de er sprøe. Fordel dem oppå salaten, dryss på pinjekjerner og hvitløk, og øs den varme, aromatiske stekeoljen over. Anrett andeskivene oppå salaten, dryss på kvernet pepper, og server.

Print Friendly, PDF & Email