I løpet av en uke hadde vi til sammen 36 personer innom Villa Bella Piemonte på matkurs

Norgesmestere i sine fag

I dagene 27. – 29. september hadde Arne B. Corneliussen AS, ledende leverandør til kjøtt-, fisk- og næringsmiddelindustrien opphold hos oss på Villa Bella Piemonte.

Anledningen var en faglig og sosial tur med NM vinnere inne forskjellige sjangere innen næringsmiddelindustri. Det var norgesmestere på juleskinke, pinnekjøtt, spekeskinke for å nevne noen.

Det var to hektiske døgn og et av høydepunktene var matkurs med Caroline Schøning.

13 personer frekventerte kjøkkenet, og kunne etter noen timer nyte blant annet selvlaget risotto med trøffel.

 

Så var det Brita Blomquist med følge

Den 6. oktober kom 23 glade reisende inn gjennom porten med den ikke så ukjente Brita Blomquist i spissen. Målet var matkurs med påfølgende lunsj hos oss på Villa Bella Piemonte.

Med en så stor gruppe så er det ikke mulig at alle kan delta fysisk i matlagingen. Dette løser vår supre samarbeidspartner Caroline med glans. Hun legger opp til at alle kan rullere og få et innblikk i de rettene som til slutt skal ende opp som en god lunsj. Samtidig får de høre en fasinerende historie om Caroline som ung jente kom til Italia for 30 år siden, og hvordan hun etter hvert sammen med sin italienske mann drev egen restaurant nede ved Liguriakysten i 15 år.

Det hører selvsagt også med at alle skal ha lit vin i glassene ved en slik anledning, så Joar sørget for  at alle hadde noe i glasset underveis.

Noe av maten som ble tryllet frem på kjøkkenet disse dagene:

 

Utvalgte bilder fra kursene