Det er lenge siden det ble blogget noe på persille & basilikum, – alt for lenge

Etter at vi startet ny virksomhet i Italia i 2016 har vi laget masse mat, mer enn noen sinne. Paradoksalt har dette resultert i færre blogginnlegg. Det er ikke mangel på oppskrifter, men mangel på tid til å skrive. Heldig vis så har vi vært flinke til å ta bilder av det vi har laget (og servert) så det kommer helt sikkert til å komme noen innlegg med ujevne mellomrom fremover.

Vi har planer om å legge ut oppskrifter på de rettene vi serverte under våre kulinariske søndagslunsjerVilla Bella Piemonte i sommer. Disse må oversettes til norsk, men kommer etter hvert. Gled dere for der er det mye nytt og spennende.

Nå er det høst og perioden med gjester er over for denne sesongen. Hva passer vel bedre med en tomatsuppe med litt «varm smak» på en av oktobers siste høstdager.

Her finner du oppskriften på vår «Spicy tomatsuppe»

SPICY TOMATSUPPE

Print Friendly, PDF & Email